Keukenskopen.nl

 

“Als u een nieuwe keuken wilt kopen dan wilt u graag duidelijkheid over de kwaliteit en de prijs van de keuken. keukenskopen.nl is daarin zeer transparant en wij hebben dan ook geen verborgen kosten of ingewikkelde aanbiedingen. Het vergelijken van keukens is nogal complex, Toch zijn wij erin geslaagd om een duidelijk overzicht te maken, van ons assortiment, en zo de juiste prijs en kwaliteitsverhouding bij de juiste keuken te plaatsen. Een goed beeld krijgen van wat er allemaal mogelijk is voor Uw droomkeuken? Bezoek onze keuken showroom. Bij keukenskopen.nl kunt u een geheel vrijblijvende offerte laten maken inclusief een 3D tekening om zo meteen de scherpste prijs te krijgen voor uw keuken.”

 

https://keukenskopen.nl/

 

Keukenskopen.nl

Geplaatst door Keukenskopen.nl op Vrijdag 11 augustus 2017

A2keukenoutlet

 

“Goedkope keukens naar uw smaak? Welkom bij A2keukenoutlet, precies wat u zoekt. A2keukenoutlet levert keukens van een topkwaliteit voor een lage prijs. Wij begrijpen dat het bepalen van de juiste prijs-kwaliteitverhouding van een keuken lastig is in te schatten voor u. U krijgt direct de beste prijs. Wij kunnen u de beste prijs leveren door scherp in te kopen en veel voordelen ten goede te laten komen van u. Naast het leveren van keukens tegen de beste prijs, is ook ons keukenapparatuur direct voorzien van de beste prijs. Wanneer u een andere kookplaat, afzuigkap, koelkast of oven kiest, ziet u direct wat deze verandering in uw keuken voor de prijs betekent. Wij zijn dus heel transparant.”

 

https://a2keukenoutlet.nl/

 

P&M Solutions

 

“P&M is een jong bedrijf wat zich vooral bezig houd met het adviseren en trillingvrij aanbrengen van damwanden en buispalen. Wij kunnen u al in de tender fase adviseren en doordat wij zelf geen eigen machines hebben kunnen wij altijd de juiste machine voor u selecteren bij onze partners, deze machines worden door onze eigen operators bediend en door ons begeleid. Door onze eigen Technische dienst kunnen hulp materialen ontwikkeld en geproduceerd worden en evt. storingen kunnen binnen korte tijd verholpen worden. door op deze manier te werken kunnen wij een probleemloze uitvoering realiseren waardoor u rust en een hoge productiviteit op de werkplek ervaart. Een andere kant van ons jonge bedrijf houd zich bezig met het leveren van gekwalificeerd en getraind personeel, zoals bijvoorbeeld een complete Hei / boor ploegen, operators voor damwand druk machines, en hulp personeel ( lassen, snijden, hijswerkzaamheden ). uiteraard hebben alle medeweerkers VCA en de benodigde vakdiploma's.”

 

http://p-m.solutions/

 

De Boxhof

 

"Middenin het pittoreske dorpje Velddriel ligt dorpshuis de Boxhof. Een gezellig dorpshuis met verschillende zalen die uitermate geschikt zijn voor vrijwel alle gelegenheden. Warm verlicht, een inrichting met oog voor detail en elke zaal is volledig in te richten naar uw wensen. Kom gerust langs om onze locatie te bekijken en een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden die de Boxhof u te bieden heeft. Dorpshuis de Boxhof is een veelzijdige locatie voor al uw particuliere en zakelijke feesten, gelegenheden en -evenementen. De complete culinaire invulling van uw verblijf wordt verzorgd door onze chef-kok vanuit de eigen keuken. Wij kunnen tot wel 400 gasten kwijt in ons dorpshuis.

Voor feesten, partijen, andere gelegenheden. Dorpshuis de Boxhof is al meer dan vijftig jaar het adres voor uw feest of gelegenheid. Ruime mogelijkheden, aantrekkelijke prijzen en dat alles op een zeer sfeervolle locatie midden in het pittoreske dorpje Velddriel."

 

https://www.boxhof.nl/

 

Osterhase Productions

 

"Osterhase Productions biedt een brede variatie aan video productie mogelijkheden. Het bedrijf is opgericht in 2009 onder leiding van Chantal en Daniel Lampe. Osterhase Productions is een veelzijdig bedrijf dat natuur en film samenbrengd. Professionaliteit en klanttevredenheid is wat voorop staat om een goed product te leveren. Door hun ervaringen zijn zij gespecialiseert in een breed spectrum op het gebied van film en video. Zo maken zij onder andere: videoclips, rapportages, TV programma's en film. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Neem dan contact op via Facebook."

 

https://www.facebook.com/osterhaseproductions/

 

Patrick van Koolwijk

 

“Kwekerij van Koolwijk heeft een groot assortiment van potplanten en perkplanten, zoals hang en balkonplanten, kamerplanten maar ook bomen. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze kas en laat u verassen! Wij helpen u graag verder. U kunt bij ons ook terecht voor de creatiefste bloemwerken. In de bloemenwinkel van Kwekerij van Koolwijk vindt u een zeer gevarieerd aanbod van bloemen en decoraties. Geef een cadeau aan een ander of aan uzelf. Kom langs in onze winkel voor: snijbloemen, dagverse boeketten, bloemenabonnementen, bedrijfsabonnementen, bruidsboeketten en rouwwerk. In de bloemenwinkel van Kwekerij van Koolwijk vindt u vazen, kaarsen, potten en glazen in elke prijsklasse. We hebben cadeauartikelen in alle kleuren en geuren, en tassen waar u vrolijk van wordt. Laat u inspireren door prachtige woonaccessoires in elke stijl!”

 

http://www.kwekerijvankoolwijk.nl/